• Milton & Sundell

EXTRAINSATT seminarietillfälle

- Hur ska vi lösa samverkan mellan myndigheter och vad karaktäriserad evidensbaserad vård?

Intresset för de två första seminarierna i maj 2014 kring funktionshindrade ungdomar och deras familjer har varit stort. För att ytterligare komplettera bilden av forskningsläget och förutsättningarna för bra vård har vi på Wemind Psyiatri tillsammans med nystartade Wemind HVB bjudit in två auktoriteter på området för att tala om sina respektive perspektiv.

 

Tisdagen den 10 juni kommer Anders Milton och Knut Sundell och samtalar med oss om sin syn på det aktuella ämnet. Seminarierna har ambitionen att vara relevanta för både uppdragsgivar- och utförarsidan inom psykiatri, socialtjänst och handikappomsorg. Välkommen till en levande mötesplats för yrkesverksamma som möter unga funktionshindrade i svåra situationer i sin yrkesutövning.

Vi hoppas att DU har möjlighet att komma och bidra med ditt perspektiv!

Gratis seminarium

När:        
Tisdag 10/6, 15.00 - 1​7.00

 FULLBOKAT
Var:
Rehnsgatan 20, Stockholm
T-Rådmansgatan
(Hos Wemind Psykiatri)
   
Hur:
Det går bra att komma och gå när du vill, gott fika kommer att finnas.  

"Evidensbaserad praktik i praktiken"

Knut Sundell Knut Sundell

Knut Sundell är chef för enheten för kunskaps-utveckling på Socialstyrelsen och en av de främsta auktoriteterna i Sverige på evidensbaserad praktik i socialt arbete.


På seminariet har vi bett honom reflektera kring kunskapsläget samt ge sin syn på unga med neuropsykiatriska funktionshinder och vad forskningen säger om vilka insatser som mest sannolikt är framgångsrika.

"Samarbetet mellan kommun och landsting"

Anders Milton Anders Milton

Vad såg vi i psykiatri-samordningen för behov av förändringar?


Anders Milton är läkare i grunden och var regeringens psykiatri-utredare  2003 - 2006.

På seminariet försöker han beskriva hur utredningens slutsatser kring svårighetrna att samordna vård mellan myndigheter. Ett ytterst aktuellt ämne för de som arbetar med insatser kring funktionshindrade individer.

Begränsat antal platser

Det extrainsatta seminariet blev även det fullteckat i rekordhastighet. Vi hoppas kunna återkomma med fler intressanta tillfällen för kommunikation framöver. Anmäl dig till nyhetsbrevet för att inte missa nästa inbjudan.

Anmäl dig till nyhetsbrevet:

* indicates required