Behandlingsassistenter

Behandlingsassistenterna jobbar i skift i våra boendeavdelningar. 

Janne Lehtinen
Kock/Behandlingsassistent dagtid
 

Janne är utbildad behandlingspedagog och kock med lång erfarenhet av socialt arbete. Jobbar nära tillsammans med teamet dagtid och är en av de som ungdomarna lär känna först. Känd för sin omtanke och grymma käk! När Janne inte jobbar kollar han tv-serier och besöker lekplatser runt om i länet med sin dotter.Kontakt: janne.lehtinen@wemindhvb.se 

Elin Främberg
Behandlingsassistent
 

Elin är högskoleutbildad behandlingsassistent, född och uppväxt i Nynäshamn. Hon har jobbat på WeMind HVB sedan dagen vi öppnade och är en person som är mycket ordningssam och tålmodig. Hos oss är hon bland annat brandansvarig. Elin har alldeles nyligen köpt sitt första hus. Så om du funderar på någonting som har medrenovering att göra, fråga Elin! 

Kontakt: elin.framberg@wemindhvb.se

Annika Alanko
Behandlingsassistent
 

Annika är vårt allra senaste nytillskott i arbetsgruppen i B-huset. Hon är utbildad behandlingspedagog från Stensunds folkhögskola och har bekgrund inom stödboende och ungdomsverksamhet. Annika bor i VH och har egna tonårsbarn.  


Kontakt: annika.alanko@wemindhvb.se

Elin Rönnkvist
Behandlingsassistent
 

Elin är blivande socionom bördig från Närpes, en svenskspråkig del av Finland. Hon har precis flyttat till Sverige och avslutar sina studier på distans medan hon jobbar hos oss. Elin är uppväxt på landet och utvecklar vår verksamhet både genom akademisk kunskap och praktiska lantgårdsfärdigheter. 


Kontakt: elin.ronnkvist@wemindhvb.se 

Maria Grahn
Behandlingsassistent, Husansvarig Hus A
 

Maria har jobbat länge med utsatta ungdomar på behandlingshem, tidigare var det med flickor och nu hos oss med pojkar. Det finns med andra ord få saker som denna stålkvinna inte har sett i en verksamhet som denna. Hon är dessutom dedikerad hockeymorsa och har läst sig till 120p pedagogik och socialt arbete med tvillingar i hasorna!

Kontakt: maria.grahn@wemindhvb.se 

Yohannes Beyeen
Behandlingsassistent
 

Yohannes är utbildad behandlingsassistent från Tollare folkhögskola. Han har tidigare jobbat bland annat på Lugna Gatan och flera olika låsta ungdomsinstitutioner samt haft ett engagemang i boxningsklubben i Tensta. Utanför jobbet umgås Yohannes med sina fyra barn så mycket han kan.Kontakt: yohannes.beyeen@wemindhvb.se

Güler Gül
Behandlingsassistent
 

Güler (eller Helin som hon också kallas) är bland annat utbildad behandlingsassistent och blev klar med den sista tentan inom socialt arbete precis innan hon började hos oss. Helin har en bred erfarenhet från olika boendeverksamheter och har jobbat både med ensamkommande barn och funktionshinder och utsatta kvinnor.Kontakt: guler.gul@wemindhvb.se eller 

Marcus Väisänen
Behandlingsassistent
 

Marcus var under flera år en av våra mest uppskattade vikarier och när han gjorde slag i saken och utbildade sig till behandlingsassistent var det givet för oss att anställa honom! Så nu har Marcus lämnat däckverkstan bakom sig och är heltid hos oss. Bilintresset har han dock i högsta grad tagit med sig och mekar både med våra bilar och sina egna racingmotorcyklar. 


Kontakt: marcus.vaisanen@wemindhvb.se