Ledning & Service

Ledning

Verksamhetens ledningsgrupp arbetar med strategi, ekonomi, personalfrågor och självklart med ledning och utveckling av behandlingsprocessen.

Gösta Liljeholm
Föreståndare, Verksamhetschef & VD
 

Gösta är i grunden psykolog och har jobbat länge med tonårskillar på HVB. Att skapa en verksamhet som är uppbyggd kring inlärningspsykologiska principer och med riktigt högklassiga egna behandlingsresurser har vuxit till en personlig mission. I verksamheten jobbar Gösta med nya ärenden, strategi och verksamhetsuppföljning. Utanför jobbet gillar han att jogga, spela bas och leka med sina barn.


Kontakt: gosta.liljeholm@wemindhvb.se eller 073-9198419 (direkt)

Jessica Nilsson
HR-chef
 

Jessica har en lång bakgrund in IT där hon jobbat med både hårdvara, stora team och på senare år som konsultchef. Hos oss på WeMind ansvarar Jessica bland annat för rekrytering, personalplanering och utveckling av vår arbetsmiljö och såklart IT-miljö. Jessica bor i Haninge, har två vuxna barn och ett stort intresse för teknik och bilar. 

Kontakt: jessica.nilsson@wemindhvb.se eller 073-2410230 (direkt)

Servicepersonal

Vårt serviceteam ser till att vi har bra grundförutsättningar både ute och inne. Helt, rent och smart!

Fredrik "Goffe" Lindström
Servicetekniker

Goffe har under lång tid varit en mycket uppskattad vikarie på WeMind. Han är snickare i grunden och har jobbat länge på byggvaruhandel. När vi tog över Stegsholm blev det ett ypperligt tillfälle att knyta honom till oss både för att få förstklassigt underhåll på husen men också en praktikhandledare för ungdomar som har stenkoll på verksamheten.  

Kontakt: goffe@wemindhvb.se, 073-2424028 (direkt)

Margit Tinell
Kock & Allt-i-allo

Margit fixar verkligen allt! Hon sköter vår matlagning och avfallhantering med ena handen medan hon hjälper till och organiserar med den andra. Margit har både drivit eget café och städfirma tidigare och hon jobbade på Stegsholm redan innan WeMind kom hit och kan husen utan och innan. 


Kontakt: margit.tinell@wemindhvb.se