Ledning & Service

Ledning

Verksamhetens ledningsgrupp arbetar med strategi, ekonomi, personalfrågor och självklart med ledning och utveckling av behandlingsprocessen.

Gösta Liljeholm
Föreståndare & Verksamhetschef
 

Gösta är i grunden psykolog och har jobbat länge med tonårskillar på HVB. Att skapa en verksamhet som är uppbyggd kring inlärningspsykologiska principer och med riktigt högklassiga egna behandlingsresurser har vuxit till en personlig mission. Utanför jobbet gillar Gösta att jogga, spela bas och leka med sina barn.


Kontakt: gosta.liljeholm@wemindhvb.se eller 073-9198419 (direkt)

Emil Rosander
Leg Psykolog, Behandlingsansvarig
 

Emil är psykolog med bakgrund på BUP och en stor passion för beteendeanalys. Han är den som utformat WeMinds manual för bemötande och ansvarar för handledning av den övriga personalen, utvärdering av resultat och metodutveckling. På fritiden gillar Emil att spela TV-spel, måla och göra musik.  Kontakt: emil.rosander@wemindhvb.se eller 073-3917705 (direkt)

Jessica Nilsson
Personalansvarig
 

Jessica har en lång bakgrund in IT där hon jobbat med både hårdvara, stora team och på senare år som konsultchef. Hos oss på WeMind ansvarar Jessica bland annat för rekrytering, personalplanering och utveckling av vår arbetsmiljö och såklart IT-miljö. 
Kontakt: jessica.nilsson@wemindhvb.se eller 073-2410230 (direkt)

Servicepersonal

Vårt serviceteam ser till att vi har bra grundförutsättningar både ute och inne. Helt, rent och smart!

Fredrik "Goffe" Lindström
Servicetekniker

Goffe har under lång tid varit en mycket uppskattad vikarie på WeMind. Han är snickare i grunden och har jobbat länge på byggvaruhandel. När vi tog över Stegsholm blev det ett ypperligt tillfälle att knyta honom till oss både för att få förstklassigt underhåll på husen men också en praktikhandledare för ungdomar som har stenkoll på verksamheten.  

Kontakt: goffe@wemindhvb.se, 073-2424028 (direkt)

Margit Tinell
Lokalvårdare & Allt-i-allo

Margit fixar verkligen allt! Hon sköter vår städning och avfallhantering med ena handen medan hon hjälper till och organiserar med den andra. Margit har både drivit eget café och städfirma tidigare och hon jobbade på Stegsholm redan innan WeMind kom hit och kan husen utan och innan. 


Kontakt: margit.tinell@wemindhvb.se