Behandlingsteam

I behandlingsteamet planeras och utvärderas verksamhetens behandlingsinsatser. Varje ungdom har en psykolog och en ärendeansvarig ur teamet som samarbetar kring behandlingsinnehåll och samordning. Psykologerna på WeMind HVB ansvarar för individuell psykologisk behandling, planering av beteendeinterventioner, handledning av personalen samt psykologsikt utredningsarbete. De ärendeansvariga är kontaktpersoner och ansvarar för nätverksarbete, skolkontakter, planering med vårdnadshavare samt socialt utredningsarbete. Vår samordnare fungerar som länk mellan behandlingsteamet och boendeavdelningarna. 

Psykologer

Hannes Holmqvist
Leg Psykolog (Föräldraledig vt2019)
 

Hannes är psykolog med bakgrund inom vuxenpsykiatrin och neuropsykiatrisk utredning. Hos oss jobbar Hannes främst med behandling i individärenden och utredning, men kan även ses på klätterväggen ibland då klättring är ett stort intresse. När han inte jobbar eller klättrar gillar Hannes att måla graffitti, spela musik och segla.Kontakt: hannes.holmqvist@wemindhvb.se eller 073-2424022 (direkt)

Sabina Hahn
Leg Psykolog 
 

Sabina är psykolog med utbildning från KI som började hos oss som PTP. Hon har ett brett uppdrag inom organisationen och arbetar med både behandling i individärenden, handledning av personal samt nätverk. Utanför jobbet är Sabina intresserad av segling, skidåkning, att spela fotboll och dessutom är hon en frekvent konsertbesökare.


Kontakt: sabina.hahn@wemindhvb.se eller 073-2424023 (direkt)

Anna Granlund
Leg. Psykolog


Anna började sitt legitimationsgrundande år hos oss på WeMind ht17 och vi har sett till att behålla henne. Hon har ett brinnande intresse för forskning och utveckling och har varit aktiv som forskningsassistent under sin studietid på KI. Utöver en passionerad kliniker är Anna en hängiven skidåkare och försöker spendera så mycket tid som möjligt i backen.


Kontakt: anna.granlund@wemindhvb.se eller 073-2424025 (direkt)

Sofia Kronström
PTP Psykolog


Sofia avslutade sina psykologstudier i Uppsala våren 2018 och började hos oss som PTP-Psykolog redan samma sommar. Hon flyttade således till Stockholm och började renovera samtidigt som hon tog sig an att förändra världen för våra ungdomar. Vi ser mycket fram emot att se vad Sofias första år som psykolog kommer innehålla!


Kontakt: sofia.kronstrom@wemindhvb.se eller 073-2410232 (direkt)

Ärendeansvariga

Anton Lyberg
Ärendeansvarig Socionom (Föräldraledig vt 2019)
 

Anton är Socionom med bakgrund inom Socialtjänsten i flera kommuner där han jobbat främst uppsökande. Han har även bakgrund inom flera boendeverksamheter. På WeMind har Anton jobbat extra mycket med ungdomarnas medbestämmande och intresserar sig för att utveckla föräldraarbetet. Utanför jobbet gillar han Djurgårdens IF och såklart lekparker. 


Kontakt: anton.lyberg@wemindhvb.se eller 073-2424021 (direkt)

Viktor Lundberg
Ärendeansvarig Socionom
 

Viktor är Socionom och började hos oss våren 2016 efter han avslutat sina studier. Han avslutade i samband med det sin uppsats om ensamkommande barns identitetsskapande. 

Viktor är en dedikerad skate- och snowboardåkare vilket märks tydligt i arbetet med ungdomarna på WeMind. Utanför jobbet intresserar Viktor sig för musik, vänner  och god mat.


Kontakt: viktor.lundberg@wemindhvb.se eller 073-2424020 (direkt)

Elin Krantz
Ärendeansvarig Socionom (Föräldraledig 2019)
 

Elin började som Socionom i behandlingsteamet sommaren 2018 och har en bakgrund inom socialpsykiatri och öppenvårdsbehandling inom socialtjänsten. Elin är en öppen och engagerad gotlänning som verkligen brinner för ungdomsarbete. Utanför jobbet odlar Elin ett vinintresse och planerar för sitt första husköp.


Kontakt: elin.krantz@wemindhvb.se eller 073-2410231 (direkt)

Emelie Magnusson
Tf Ärendeansvarig vt 2019

Emelie började hos oss i samband med öppningen av Stegsholm som sammanföll med att hon flyttade till Stockholm. Hon har en bakgrund som både socialtjänsthandläggare och inom behandlingsverksamhet. Emelie är en eftertänksam och rationell behandlare som alltid möter andra med värme. 


Kontakt: emelie.magnusson@wemindhvb.se eller 073-2424024 (direkt)

Raghad Taha
Ärendeansvarig Socionom 

När Raghad hörde av sig till oss förra sommaren och visade intresse för att jobba med våra ungdomar kände vi direkt att hon är en kvinna med ett brinnande engagemang. Tidigare har hon jobbat med unga brottsoffer på Haninge kommun och med ensamkommande ungdomar och kommer alltså direkt in med flera mycket relevanta erfarenheter.
 
Kontakt: raghad.taha@wemindhvb.se eller 073-2424029 (direkt)

Samordnare

Kousay Miled
Samordnare
 

Kousay är utbildad behandlingsassistent från Tollare folkhögskola. Han har genom ett stort intresse och hårt arbete skapat sig en egen roll hos oss som brygga mellan behandlingsteam och behandlingsassistenter med utökade uppgifter inom behandlingen. Utanför jobbet är Kousay hängiven fotboll, familjen och bostadskarriären.

Kontakt: kousay.miled@wemindhvb.se eller 073-2424027 (direkt)