Behandlingsassistenter

Behandlingsassistenterna jobbar i skift i våra boendeavdelningar. 

Janne Lehtinen
Kock/Behandlingsassistent dagtid
 

Janne är utbildad behandlingspedagog och kock med lång erfarenhet av socialt arbete. Jobbar nära tillsammans med teamet dagtid och är en av de som ungdomarna lär känna först. Känd för sin omtanke och grymma käk! När Janne inte jobbar kollar han tv-serier och besöker lekplatser runt om i länet med sin dotter.Kontakt: janne.lehtinen@wemindhvb.se 

Elin Främberg
Behandlingsassistent
 

Elin är högskoleutbildad behandlingsassistent, född och uppväxt i Nynäshamn. Hon har jobbat på WeMind HVB sedan dagen vi öppnade och är en person som är mycket ordningssam och tålmodig. Hos oss är hon bland annat brandansvarig. Elin har alldeles nyligen köpt sitt första hus. Så om du funderar på någonting som har medrenovering att göra, fråga Elin! 

Kontakt: elin.framberg@wemindhvb.se

Annika Molander
Behandlingsassistent, Husansvarig Hus B
 

Annika började hos oss i B-huset våren 2018 och har tagit oss med storm. Hon är utbildad behandlingspedagog från Stensunds folkhögskola och har gedigen erfarenhet av socialt arbete genom son bakgrund på stödboende och i ungdomsverksamheter. Annika bor i VH och har egna tonårsbarn.  


Kontakt: annika.molander@wemindhvb.se

Marie Olsson
Behandlingsassistent
 

Marie kom till oss från ett behandlingshem i Dalarna där hon jobbat med ungdomar en längre tid. Första stoppet blev kort då vi bara kunde erbjuda henne ett vikariat, så Marie gick vidare till SiS. Bara efter några månader kom hon dock tillbaka och är nu en fast punkt i B-husets arbetslag. Marie bidrar med både trygghet och erfarenhet och självklart ett aldrig sinande sinne för humor. 


Kontakt: marie.olsson@wemindhvb.se 

Maria Grahn
Behandlingsassistent, Husansvarig Hus A
 

Maria har jobbat länge med utsatta ungdomar på behandlingshem, tidigare var det med flickor och nu hos oss med pojkar. Det finns med andra ord få saker som denna stålkvinna inte har sett i en verksamhet som denna. Hon är dessutom dedikerad hockeymorsa och har läst sig till 120p pedagogik och socialt arbete med tvillingar i hasorna!

Kontakt: maria.grahn@wemindhvb.se 

Yohannes Beyeen
Behandlingsassistent
 

Yohannes är utbildad behandlingsassistent från Tollare folkhögskola. Han har tidigare jobbat bland annat på Lugna Gatan och flera olika låsta ungdomsinstitutioner samt haft ett engagemang i boxningsklubben i Tensta. Utanför jobbet umgås Yohannes med sina fyra barn så mycket han kan.Kontakt: yohannes.beyeen@wemindhvb.se

Helin Gül
Behandlingsassistent
 

Güler (eller Helin som hon också kallas) är bland annat utbildad behandlingsassistent och blev klar med den sista tentan inom socialt arbete precis innan hon började hos oss. Helin har en bred erfarenhet från olika boendeverksamheter och har jobbat både med ensamkommande barn och funktionshinder och utsatta kvinnor.Kontakt: guler.gul@wemindhvb.se eller 

Mattias Ellertsson
Behandlingsassistent
 

Mattias började hos oss i januari 2019 efter att ha jobbat länge som behandlingsassistent i norra Stockholm. Han är en engagerad trebarnspappa från Jordbro som klivt in i ungdomsarbetet med liv och lust. 


Kontakt: mattias.ellertsson@wemindhvb.se