• Start

WeMind HVB Stegsholm

Vi är ett behandlingshem på Gålö utanför Stockholm som är specialiserade på evidensbaserade psykologinsatser för unga pojkar med psykosociala problem och psykisk ohälsa

Vi möter ungdomar med långvariga sociala och psykiska utmaningar och kan genom vår multiprofessionella teammodell erbjuda både kvalificerade sociala insatser liksom utredning och KBT-behandling med hög intensitet. Vi har 6st egna KBT-psykologer på heltid i verksamheten och genom tillgång till psykiatriker och psykiatrisköterska erbjuder vi således ett komplett psykiatriskt behandingsteam.

Hos oss kan du förvänta dig vård som utgår från vad vetenskapen visat sig vara mest effektivt, att vi genomför systematisk utvärdering av behandlingen och att vi alltid sätter ungdomarnas delaktighet i centrum. Välkommen till WeMind HVB!

Frågor om placering?

Gösta Liljeholm, Föreståndare
073 - 919 84 19
gosta.liljeholm@wemindhvb.se

Bilden visar "Hus A" där en boendeavdelning ligger
Bilden visar "Hus A" där en boendeavdelning ligger

Bli en del av WeMind HVB

Vi är alltid intresserade av dig som delar vår vision om en bättre vård. Klicka på bilden för att se möjligheter på 
WeMinds Karriärsajt!

Connecta med oss på vår Karriärsajt!

Vill du bli kontaktad?

Har du frågor om verksamheten, om hur vi jobbar, hur man gör för att komma till oss eller om vi har lediga platser? Oavsett vad eller när du kom på det, lämna dina kontaktuppgifter här så återkopplar vi till dig så snart vi har möjlighet!

Följ vad som händer hos oss

vår företagssida på LinkedIn skriver vi om nyheter hos oss och kommenterar på nyhetshändelser som är relevanta för oss.

Läs vad andra skriver om oss!

Vår behandlingschef Emil Rosander blev intervjuad i majnumret av Tidningen Omtanke. Klicka på bilden för att komma till artikeln.

Vi har självklart kollektivavtal